Kinderstad Heerlen

Kinderstad Heerlen

Ben je op zoek naar een leuke en betaalbare dag uit met de kinderen? Dan is Kinderstad Heerlen de perfecte bestemming voor jou.

Kinderstad Heerlen: Wat is het?

Kinderstad Heerlen is een geweldige indoor speeltuin en pretpark voor kinderen van alle leeftijden. Het is gelegen in Heerlen, in het prachtige Limburg, en biedt een breed scala aan activiteiten en attracties om ervoor te zorgen dat kinderen en ouders een onvergetelijke dag beleven.

Wat kun je verwachten?

Bij Kinderstad Heerlen is er voor elk wat wils. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat je kunt verwachten:

 1. Er zijn talloze speeltoestellen, zoals klimrekken, glijbanen en trampolines, waar kinderen zich kunnen uitleven en hun energie kwijt kunnen.
 2. Kinderstad Heerlen heeft verschillende attracties, waaronder botsauto’s, een achtbaan, draaimolens en nog veel meer. Er is altijd iets spannends te doen.
 3. Het park heeft zowel binnen als buiten activiteiten, zodat het niet uitmaakt welk weer het is, je kunt altijd plezier hebben.
 4. Er worden regelmatig shows en entertainment evenementen georganiseerd voor kinderen. Denk aan clowns, goochelaars en zelfs meet & greets met hun favoriete stripfiguren.

Kinderstad Heerlen korting: Bespaar geld

Nu je weet wat Kinderstad Heerlen te bieden heeft, laten we eens kijken hoe je korting kunt krijgen om je dagje uit nog betaalbaarder te maken.

 1. Het is een goed idee om de website van Kinderstad Heerlen te bezoeken voordat je vertrekt. Vaak zijn er online kortingsbonnen beschikbaar die je kunt downloaden en inleveren bij de kassa voor een lagere toegangsprijs.
 2. Als je met een groep gaat, zoals met vrienden of familie, kun je vaak profiteren van groepskortingen. Informeer bij Kinderstad Heerlen naar de voorwaarden en tarieven voor groepen.
 3. Houd de website van Kinderstad Heerlen in de gaten voor seizoensaanbiedingen, zoals speciale kortingen tijdens de zomervakantie of kerstperiode.
 4. Overweeg om een jaarabonnement aan te schaffen als je van plan bent om Kinderstad Heerlen regelmatig te bezoeken. Met een abonnement kun je vaak onbeperkt van het park genieten en bespaar je op de lange termijn.
 5. Soms bieden lokale supermarkten of andere bedrijven kortingskaarten aan voor Kinderstad Heerlen. Deze kun je kopen en inruilen voor korting op de toegangsprijs.

Tips voor een geslaagde dag

Hier zijn nog enkele tips om ervoor te zorgen dat je dag bij Kinderstad Heerlen een succes wordt:

 • Kom vroeg om drukte te vermijden en optimaal van de attracties te genieten.
 • Neem voldoende pauzes en zorg voor voldoende eten en drinken voor de kinderen.
 • Vergeet niet om comfortabele kleding en schoenen aan te trekken, want er zal veel gerend en geklommen worden.
 • Maak foto’s om je dag vast te leggen en herinneringen te bewaren.

Klaar voor een leuke dag uit?

Nu je alles weet over Kinderstad Heerlen korting, ben je klaar voor een geweldige dag uit met de kinderen. Onthoud dat het niet nodig is om een fortuin uit te geven om plezier te hebben met het gezin. Met slimme kortingen en een beetje planning kun je genieten van alle opwinding en avontuur die Kinderstad Heerlen te bieden heeft, zonder je bankrekening te plunderen.

Kinderstad Heerlen
Schuiven naar boven